Работно време: Пон-Петок 08-16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 2 2777 341
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
maplast@yahoo.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Големопродажба на опрема за материјали за водовод и канализација, санитарии, опрема за бањи, греење ...

 
 
 
 
 

Зошто да нѐ одберете нас?

 
Особено се грижиме да ги исполниме и надминеме очекувањата на нашите клиенти. Обезбедуваме професионална и пријателска услуга.
Секогаш нудиме подобри цени!
 
 
 
 
 
 
Ги следиме трендовите на пазарот и секогаш сме во тек
 
 
 
Градиме препознатлива позиција на пазарот
 
 
 
Нашата компанија располага со млад и креативен тим
 
 
 
Обезбедуваме 100% професионална услуга
 
 
 
 
 
 

Производи

 

Што работиме

 

Нашите производи

 
 
 
 
 
 

Водовод

 
 
 
 
 
 
 
 

Одвод

 
 
 
 
 
 
 
 

Опрема за бањи

 
 
 
 
 
 
 
 

Опрема за греење

 
 
 
 
 
 
 
 

Останато

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ви треба идеја и реализација

 
 
 
 
 
 
+389 2 2777 341
Јавете ни се
 
 
 
 
 

Брендови со кои работиме

 
 
 
 
 

За нас

 

Кои сме ние

 

Кратко за нас

 
Почнавме со работа во 2004 година и денес може да се каже дека МАПЛАСТ – М веќе успеа да создаде млад и креативен тим, способен да ги следи трендовите на пазарот, барањата на клиентите и да размислува на свој специфичен начин. Тоа ни помага брзо да изградиме препознатлива позиција на пазарот и да останеме доследни на нашата визија.