Работно време: Пон-Петок 08-16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Мапласт-М
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 2 2777 341
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
maplast@yahoo.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
 

Кои сме ние

 

Специфика

 

Производи

 
 
 
 
 
Компанијата МАПЛАСТ – М е специјализирана фирма за продажба на големо на опрема и материјали за водовод и канализација, санитарии, опрема за бањи, греење, електро материјали, градинарски црева и друга опрема која се употребува во современото проектирање и изградба на станбени деловни, индустриски и други видови објекти.
 
 
 
 
 
 
Почнавме со работа во 2004 година и денес може да се каже дека МАПЛАСТ – М веќе успеа да создаде млад и креативен тим, способен да ги следи трендовите на пазарот, барањата на клиентите и да размислува на свој специфичен начин. Тоа ни помага брзо да изградиме препознатлива позиција на пазарот и да останеме доследни на нашата визија.
 
 
 
 
 
 
Имаме комплетна палета на производи и опрема за изведување на примарни водоводи и на водоводни инсталации во градежни објекти. Нудиме најсовремени решенија кои, пред се, ги задоволуваат најстрoгите здравствени барања и еколошки стандарди, максимална сигурност во експлоатација, заштеда на вода и енергија.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tимот на Мапласт - М

 
 
 
 
 
Директор
 
 
 

Lorem Ipsum

 
 
 
 
 
 
 
Управител
 
 
 

Lorem Ipsum

 
 
 
 
 
 
 
Дип. Правник
 
 
 

Lorem Ipsum

 
 
 
 
 
 
 
 

Брендови со кои работиме

 
 
 
 

Нашите услуги Ви се на располагање!

 
За поголеми количини, побарајте понуда од нашиот тим!