Работно време: Пон-Петок 08-16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Мапласт-М
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 2 2777 341
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
maplast@yahoo.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Водовод

 

 

 
 
 
 
 
 
Ппр цевки и финтинг
 
 
Ппр цевки и финтинг
 
 
 
 
 
 
 
 
Пе цевки и фитинг
 
 
Пе цевки и фитинг
 
 
 
 
 
 
 
 
Поцинкуван фитинг
 
 
Поцинкуван фитинг
 
 
 
 
 
 
 
 
Вентили
 
 
Вентили
 
 
 
 
 
 
 
 
Панцир црева
 
 
Панцир црева
 
 
 
 
 
 
 
 
Изолација
 
 
Изолација
 
 
 
 
 
 
 
 
Градинарско црево
 
 
Градинарско црево
 
 
 
 
 
 
 
 
Спојки за ПЕ црево
 
 
Спојки за ПЕ црево
 
 
 
 
 
 
 
 
ПП цевки
 
 
ПП цевки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашите услуги Ви се на располагање!

 
За поголеми количини, побарајте понуда од нашиот тим!