Работно време: Пон-Петок 08-16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Мапласт-М
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 2 2777 341
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
maplast@yahoo.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Останато

 

 

 
 
 
 
 
 
Шајки и жица
 
 
Шајки и жица
 
 
 
 
 
 
 
 
Кабел за струја
 
 
Кабел за струја
 
 
 
 
 
 
 
 
Штрафови
 
 
Штрафови
 
 
 
 
 
 
 
 
Држаци за цевки
 
 
Држаци за цевки
 
 
 
 
 
 
 
 
Ќумци
 
 
Ќумци
 
 
 
 
 
 
 
 
Силикони
 
 
Силикони
 
 
 
 
 
 
 
 
Колички
 
 
Колички
 
 
 
 
 
 
 
 
Електроди
 
 
Електроди
 
 
 
 
 
 
 
 
Коноп
 
 
Коноп
 
 
 
 
 
 
 
 
Перфорирана трака
 
 
Перфорирана трака
 
 
 
 
 
 
 
 
Канти за отпадоци
 
 
Канти за отпадоци
 
 
 
 
 
 
 
 
Течен тефлон
 
 
Течен тефлон
 
 
 
 
 
 
«« « 1|2» »» 
 
 
 
 

Нашите услуги Ви се на располагање!

 
За поголеми количини, побарајте понуда од нашиот тим!