Работно време: Пон-Петок 08-16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Мапласт-М
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 2 2777 341
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
maplast@yahoo.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Опрема за греење

 

 

 
 
 
 
 
 
Колектор со 4 отвори
 
 
Колектор со 4 отвори
 
 
 
 
 
 
 
 
Колено машки навој
 
 
Колено машки навој
 
 
 
 
 
 
 
 
Полуспојка ж. навој
 
 
Полуспојка ж. навој
 
 
 
 
 
 
 
 
Полуспојка машки навој
 
 
Полуспојка машки навој
 
 
 
 
 
 
 
 
Т-Спојка
 
 
Т-Спојка
 
 
 
 
 
 
 
 
Алумпласт црево
 
 
Алумпласт црево
 
 
 
 
 
 
 
 
Автоматско лонче
 
 
Автоматско лонче
 
 
 
 
 
 
 
 
Бокс лонче
 
 
Бокс лонче
 
 
 
 
 
 
 
 
Вентил за парно и солар
 
 
Вентил за парно и солар
 
 
 
 
 
 
 
 
Дупла спојка
 
 
Дупла спојка
 
 
 
 
 
 
 
 
Радијаторски навијак
 
 
Радијаторски навијак
 
 
 
 
 
 
 
 
Термичка глава
 
 
Термичка глава
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашите услуги Ви се на располагање!

 
За поголеми количини, побарајте понуда од нашиот тим!