Работно време: Пон-Петок 08-16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Мапласт-М
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 2 2777 341
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
maplast@yahoo.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Опрема за бањи

 

 

 
 
 
 
 
 
Капак Kamelya
 
 
Капак Kamelya
 
 
 
 
 
 
 
 
Neo конзолна школка
 
 
Neo конзолна школка
 
 
 
 
 
 
 
 
Туш Robot
 
 
Туш Robot
 
 
 
 
 
 
 
 
Сет туш
 
 
Сет туш
 
 
 
 
 
 
 
 
Тиера Т
 
 
Тиера Т
 
 
 
 
 
 
 
 
Тиера
 
 
Тиера
 
 
 
 
 
 
 
 
Вградлив туш
 
 
Вградлив туш
 
 
 
 
 
 
 
 
Казанче Visam
 
 
Казанче Visam
 
 
 
 
 
 
 
 
Fayans Simplon школка
 
 
Fayans Simplon школка
 
 
 
 
 
 
 
 
Fayans мијалник
 
 
Fayans мијалник
 
 
 
 
 
 
 
 
Чизма за мијалник
 
 
Чизма за мијалник
 
 
 
 
 
 
 
 
Akasya
 
 
Akasya
 
 
 
 
 
 
«« « 1|2|3» »» 
 
 
 
 

Нашите услуги Ви се на располагање!

 
За поголеми количини, побарајте понуда од нашиот тим!