Работно време: Пон-Петок 08-16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Мапласт-М
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 2 2777 341
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
maplast@yahoo.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Опрема за бањи

 

 

 
 
 
 
 
 
Санитарија
 
 
Санитарија
 
 
 
 
 
 
 
 
Батерии
 
 
Батерии
 
 
 
 
 
 
 
 
Казанчиња и пловаци
 
 
Казанчиња и пловаци
 
 
 
 
 
 
 
 
Вц даски
 
 
Вц даски
 
 
 
 
 
 
 
 
Болјери
 
 
Болјери
 
 
 
 
 
 
 
 
Галантерија за купатило
 
 
Галантерија за купатило
 
 
 
 
 
 
 
 
Алатки за санитарија
 
 
Алатки за санитарија
 
 
 
 
 
 
 
 
Батерија за мијалник
 
 
Батерија за мијалник
 
 
 
 
 
 
 
 
Ар Луциа 1
 
 
Ар Луциа 1
 
 
 
 
 
 
 
 
Ар Луциа 2
 
 
Ар Луциа 2
 
 
 
 
 
 
 
 
Ар Рива
 
 
Ар Рива
 
 
 
 
 
 
 
 
Батерија - Бастум
 
 
Батерија - Бастум
 
 
 
 
 
 
«« « 1|2|3» »» 
 
 
 
 

Нашите услуги Ви се на располагање!

 
За поголеми количини, побарајте понуда од нашиот тим!