Работно време: Пон-Петок 08-16
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Мапласт-М
 
 
 
 
 

 
 
 
+389 2 2777 341
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
maplast@yahoo.com
Испратете ни маил
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Одвод

 

 

 
 
 
 
 
 
Пвц цевки и фитинг
 
 
Пвц цевки и фитинг
 
 
 
 
 
 
 
 
Коругирани цевки
 
 
Коругирани цевки
 
 
 
 
 
 
 
 
Шахти
 
 
Шахти
 
 
 
 
 
 
 
 
Сифони
 
 
Сифони
 
 
 
 
 
 
 
 
PVC цевки
 
 
PVC цевки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нашите услуги Ви се на располагање!

 
За поголеми количини, побарајте понуда од нашиот тим!